Klart for gløgg-aften

Onsdag 14. er det klart for årets førjulstreff i foajeen med gløgg, pepperkaker,
salgsutstillinger og:

– Ikke minst sosialt treff, understreker formann Trond Heimdal.

Oppslutningen har nemlig vært meget god på dette førjulsarrangementet som i år kommer i utgave nummer syv:

– Reaksjonene vi i styret har fått er at dette er et arrangement som folk setter pris på. Her kan man treffe både kjente og ukjente, slå av en prat sammen med pepperkakene og gløgg-slurkene.

Salgsutstillinger
I år som i de to foregående julegløgg-tilstelningene er det noen av beboerne som har salgsutstillinger av produkter de selv har laget.

Elna Tølløvsen var først ute. I 2009 var hun den eneste. I fjor fikk hun selskap av Lisbeth Haugen. De to jobber med keramikk og glass. Riktig fine produkter lager de. Det fikk vi bevis for i fjor.

Årets julegløgg har enda et par tre salgspunkter. Kirsten Lyngstad stiller med strikkede produkter, og det er ytterligere en håndarbeider som har meldt sin tilstedeværelse.

Webmaster kommer med ti fotografier. Motivene er fordelt mellom landskap- og dyrebilder. Inntekten av dette salget går i sin helhet til støtteforeningen for kreftsyke barn.

Reisequiz
Nytt av året er en reisequiz. Spørsmålene blir lagt ut på nettsiden vår tre dager før julegløggen. Med tanke på at det ikke er en pc i alle leiligheter, blir et ark med spørsmålene lagt i alle postkassene i løpet av søndag, den 11.

Quizen er ikke bare en liten test på kunnskaper relatert til reise og geografi. Vi har nemlig skaffet til veie fire premier; to reisegavekort – ett hver fra de store turoperatørene Star Tour og Apollo – og to små sekker/poser med reiseeffekter fra VIA Tours.

Jeg går ut fra at det blir flere enn fire som kommer til å klare riktig svar på alle spørsmål. Dermed må vi trekke vinnere, og det gjør vi i løpet av gløggtreffet.

Overraskelse
Til sist skal vi røpe så mye at styret har gjort avtale med ytterligere et innslag. Overraskelse frem til onsdag 14. desember. Tilstelningen starter kl. 17 og varer i et par timer.

Forhåpentligvis blir det folksomt nede i foajeen disse to tidlige kveldstimene.