Restavfall og julepapir

Restavfall ble tømt i dag, 19/12. Neste tømming er 3. juledag, tirsdag 27/12.
Julegavepapir og gavebånd er restavfall. Men for å unngå at søppeldunkene går fulle, kan alle som skal feire jul her på Bergheim Amfi, hente seg svartsekker i vaktmesterboden i p-
kjelleren. Sekkene ligger på øverste hylle i boden. I disse sekkene samler dere julegavepapir og gavebånd. Sekkene legges ikke i restavfallsdunkene, men settes på gulvet til høyre når dere kommer inn på søppelrommet. Gjerne knyttet igjen. Viktig og nevne at det kun er julegavepapir og gavebånd som skal i disse sekkene. Vanlig restavfall kastes som normalt i søppeldunkene.

Som sagt, neste tømming er 3. juledag på morgenen. Kvitt dere med mest mulig av restavfallet fra julehelgen, før neste tømming. Og til slutt, et stort hjertesukk rundt dette temaet. Fordel restavfallsposene deres i ALLE søppeldunkene. Det hjelper ikke,
uansett hvilke tiltak vaktmesteren gjør for å hindre lukt, hvis dere fyller opp en søppeldunk slik at lokket blir stående åpent. Da kommer det søppellukt som etter hvert siger i ut i gangene. Lite trivelig med søppellukt i gangene, bare på grunn av latskap fra noen!!!

Det er stor sannsynlighet for at det er ledig plass i andre søppeldunker, bak den søppeldunken som står nærmest døren. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare i disse dagene, men ALLTID.

JULETRÆR
Juletrær som skal kastes ut på nyåret, settes i år som før om årene, på nedsiden av plastcontaineren ute. Renholdsverket vil en gang ut i januar komme og hente disse.
(Hvis dere i tillegg greier å forhindre alt for mye barnålsavfall i korridorene, svalgangene, heisene og foajeen, vil ikke bare de øvrige beboerne bli fornøyd, men også vaktmesteren :))

GOD JUL TIL DERE ALLE!

Med vennlig hilsen,
Trond Heimdal
Styreleder Sameiet Bergheim Amfi