Også vårdugnaden blir spesiell…

Heller ikke vårdugnaden 2020 slipper unna en form for korona-preg. Men dugnad blir det og container er bestilt.

Dugnadsutstyr vil være tilgjengelig fra mandag 4. mai.

Og for å ta det siste først; rask-containeren vil være på plass i løpet av tidlig mandag 4. mai og blir stående frem til torsdag formiddag 7. mai.

Når det gjelder dugnad, så blir det ikke én felles vårrengjøring av uterommet vårt, men det blir absolutt adgang til å ta et tak for den som ønsker det i perioden når containeren står på parkeringsplassen.

Container er på plass fra førstkommende mandag morgen.

– På grunn av den spesielle situasjonen med korona-pandemien har Styret besluttet at det denne våren ikke blir en felles dugnads-ettermiddag, men at det er opp til hver enkelt å ta et tak, sier vaktmester og styreleder Trond Heimdal.

– Det som trengs å bli gjort er ting som vi kjenner til fra tidligere vårdugnader; raking av plen, rensing av kantsteiner og luking av bed, fortsetter Heimdal og legger til at det ikke vil bli kaffe- og vaffel-servering i den fire dagers lange dugnadsperioden…

Ingen vaffelservering på årets vårdugnad – dessverre…

Vaktmester Trond vil sørge for at det blir satt ut nødvendig utstyr – river, spader, koster og trillebårer – på plenområdet på fremsiden av lavblokka.

Ifølge en værmelder jeg har sjekket i morres, så er det gode muligheter for at vi slipper unna nedbør i dugnadsperioden. 

Og til slutt, ikke glem å ha de generelle smittevern-anbefalingene i bakhodet; hold avstand, ta hensyn både til deg selv og alle andre rundt deg…

Tekst og foto:
TORE SÆTHER

Ha gode vårdager – med litt dugnadsarbeid på fellesarealene våre…