Maler-arbeid litt forsinket

Det var nok enkelte amfiboere som stusset over at det for noen dager siden ble satt opp et stillas på området mellom lav- og høyblokk i 6. etasje, men som ble plukket ned like fort som det kom opp – uten at noe annet skjedde.

Viseleder i Amfi-styret, Rolf Kulseth (bildet), kan forklare det hele:

– Da malerne var i gang med å sette opp stillaset, oppdaget de at det var panelbord som trengte å bli skiftet ut. Derfor ble stillas nedmontere uten at noe ble gjort. Nødvendig tremateriale er nå bestilt, og så snart de defekte bordene er skiftet, vil stillaset igjen bli montert og malejobben utført.

Om vi må vente litt på at denne treveggen blir frisket opp, så er noe malearbeid allerede utført:

– Det gjelder innvendig vegg i oppgangen fra femte etasje og til sjette – glassrommet som er del av ytre vegg i sjette etasje høyblokk. Videre har den lille treveggen ved inngangen til 1.etasje ved klescontaineren (bildet under) – mot naboene i Bergheim Terrasse, forteller Kulseth.