Nye benker

Styret har besluttet å gå til innkjøp av tre nye benker på fellesarealene i 4. (én benk) og 6. etasje (to benker).

Det skyldes at materialet i benkene bærer tydelig preg av tidens tann. Materialet i benkene er ikke en gang impregnert, og dimensjonen er heller ikke «standard», noe som gjør det lite aktuelt å flikke på.

Tilfeldigvis kom vaktmester og styreleder Trond Heimdal over tilsvarende benker som er laget av en snekker i Lånke. Kvaliteten og finishen så veldig bra ut. Brukere som Heimdal var i kontakt med var godt fornøyde, og prisen var hyggelig. 3000 kroner per benk, er godt under det som flere produsenter tar.

Dagens benker er for øvrig 1,7 meter lange, mens de nye vi får er litt lenger – to meter; altså plass til flere som vil nyte fellesarealene…

Går alt som planlagt, blir de kortreiste benkene levert allerede i neste uke.