Nå kommer smekklås i boddører

Smekklås-1

Etter at vi i fjor høst ved et par anledninger hadde en ubuden gjest på besøk og som blant annet førte til tyveri fra boder, ble det på ekstraordinært årsmøte 25. oktober av en beboer fremmet forslag om å bytte ut låssylinderne med smekklåser i de 18 boddørene.

På styremøtet 30. januar vedtok styret å følge forslaget. Nå får boddørene smekklås for å sikre at dørene til bodarealene til enhver tid er låst.

smekklås-2

Ifølge styreleder Trond Heimdal har leverandøren av smekklåsene gitt beskjed om at det vil ta noen dager å få de nye låsene på plass all den stund låsene ikke er lagervare. Men i løpet av et par ukers tid vil forhåpentligvis alle disse dørene fått nye lås.

Urin-problemer igjen!

Så til en gjenganger. Det fremgår av styremøtereferatet av 30. januar at det i siste halvdel av desember var veldig mye «hundepiss» i foajeen. Kan dette skyldes at det har vært ekstra mange besøkende med hund og som tydeligvis ikke har kontroll på hunden sin, lurer Styret på.

I tillegg til urin-svineriet ble det registrert tre tilfeller med hunde-bæsj(!) etterlatt rett utenfor inngangspartiet.

Jeg er overhodet ikke i tvil om at alle Amfi-boere slett ikke ønsker dette!

Årsmøte 17. april

I siste styremøtereferat – du finner det under fanen «styret» på inngangssiden på vår hjemmeside – går det også frem at årsmøtet for 2018 er fastsatt til tirsdag 17. april klokken 18. Årsmøtet vil bli holdt på samme sted som de siste årene – i bibliotek-rommet i 2. etasje.

Tekst og foto: 
TORE SÆTHER