Ringetablå ved hoveddør ødelagt

Som sikkert mange allerede har registrert, så er det blitt en feil på ringetablået (apparatet) ved hoveddøren (bildet).

Hva som er årsaken, er ikke avklart.

Det har også tidligere vært mindre feil på tablået som umiddelbart er blitt reparert. Denne gangen dreier det seg tydeligvis om en større feil. Apparat-enheten må byttes, og det er vi lovet skal skje tidlig i neste uke.

– Det er klart at en slik feil kan skape problem for enkelte beboere, men slik er situasjonen. Ringe-enheten er tross alt snart 17 år og må altså nå skiftes, sier Rolf Kulseth, styrets nestleder, og legger til følgende råd for at man skal bli minst mulig hemmet av den oppståtte feilen:

– For den som venter besøk, er det jo bare å be vedkommende ringe på mobilen for å melde sin ankomst. Har man ikke installert hoveddøråpner på mobilen slik at man fra leiligheten kan bruke den til å åpne døren, kan man ringe vaktmester Trond (918 42 655) å få etablert en slik «ringe fra mobilen»-kontakt.

Å åpne døren på «vanlig vis», fra hustelefonen i leiligheten, lar seg ikke gjøre, siden man må ringe på fra det nå ødelagte tablået for at det kan svares med døråpning fra leiligheten.

For øvrig kan vi legge til at hjemmesykepleien er kjent med situasjonen.

Og så får vi håpe at vi er «ringbare» så snart som mulig over helgen.

TEKST:
Tore Sæther (webmaster)