Styrets anbefaling om ”vannstopper”

Som tidligere skrevet, har vi mottatt et tilbud fra Oldervik Rørservice om installering av såkalt waterguard, eller rett og slett ”vannstopper”. Styret anbefaler alle beboere som ikke har en slik vannstopper om å få installert en.

Å ha en slik sikkerhet mot vannlekkasjer er ikke bare myntet på hver enkelt. Når vi bor slik som vi gjør i Bergheim Amfi, kan vannskader i én leilighet få konsekvenser også for flere leiligheter. Altså er waterguard en ”vakt” både for en selv og for naboer.

WATERGUARD - vannstopper

Ikke pålegg, men smart

Styrets anbefaling, om den er aldri så tydelig, er ikke et pålegg, men i anbefalingen ligger det absolutt at man mener vannstopper-installering er en lur investering.

At dette er mer enn ord, viser en bestemmelse i bygningsvedtektene fra 2010. Der heter det nemlig at vannstopper er påbudt i bygg som ligner vårt.

Kanskje også rabatt på innboforsikring

Hvor effektivt er ”vannstopperen”?
Veldig effektiv:
Waterguard’en monteres under kjøkkenvasken og stenger vanntilførselen umiddelbart dersom det kommer vannsøl.

Styret anbefaler også hver enkelt av oss å ta kontakt med vårt forsikringsselskap. Det kan hende at de gir oss rabatt på innboforsikringen dersom en waterguard er installert.

PS!
Referat fra siste styremøte, holdt 2. juni, ligger nå også ute på hjemmesiden vår. Du finner det sammen med alle andre styremøtereferat under fanen «Styret».