Møteplass for seniorer

bergheim-seniormøteplass1

Mandag 12. oktober ble det holdt et møte på mesaninen i 2. etasje med tema «Senior på Strinda». Møtet kom i stand etter initiativ fra Strinda Frivilligsentral som holder hus på Voll gård.

På møtet, som samlet 14 amfiboere, fikk man høre at målet for prosjekt «Senior på Strinda» er å kartlegge og utvikle aktivitetstilbud rettet mot seniorer i tillegg til å motivere og engasjerer seniorer til både deltagelse på aktiviteter og til frivillig innsats i nærmiljøet.

Ifølge Trond Heimdal var det godt engasjement på møtet. Han syntes det var litt morsomt å registrere at det var vanskelig å finne en dato for første aktivitetsmøte; seniorene i bygget er sannelig opptatte folk, var en slutning Trond trakk…

På møtet skisserte de to fra frivilligsentralen forskjellige aktiviteter, men det er opp til de som møter å diskutere seg frem til aktiviteter som kan fenge så mange som mulig.

Frivilligsentralen har som ambisjon at dette skal bli et selvdrevet prosjekt.

Som sikkert mange har oppdaget, er det hengt opp info-skriv i amfiet med innkalling til møter, som tenkes å bli holdt annenhver mandag og med oppstart 19. oktober. (Se bildet øverst i saken.)

bergheim-seniormøteplass2

Fra informasjonsmøtet sist mandag.

Er du interessert og vil vite mer, da kan du ta kontakt med Faik Bilalovic enten på mobil: 406 16 077 eller på mail: faik@strinda.frivilligsentral.no