Én god og én dårlig nyhet

bergheimamfi-300513

Nå er det like før de rødgule stopperne blir fjernet. Fra førstkommende mandag er det bussene som skal stoppe her.
Foto: TORE SÆTHER

 

Midt i sommervarmen serverer sameiesjefen Trond Heimdal oss én god og en mindre god nyhet. Den gode først:

– Fra mandag, 3. juni, vil bussene stoppe på de to nyanlagte holdeplassene på Nye Jonsvannsveien, altså ved lyskrysset like nedenfor oss, forteller Heimdal.

– Det var altså den gode nyheten. Den dårlige, er den også bussrelatert?

– Nei, nå dreier det seg om Canal Digital og de nye dekoderne som vi etterhvert har gått ganske lenge og ventet på. Vi må finne oss å smøre på enda et lag med tålmodighet.

– Canal Digital måtte nemlig sent i går kveld (onsdag) stoppe all distribusjon av de nye dekoderne som vi har bestilt. Dekoderne er jo allerede forsinket i forhold til tidligere lovnader. Vi ble, inntil i går, lovet levering i løpet av juni. Nå snakker man om levering tidligst i august, sier Heimdal og legger til forklaringen til den nye forsinkelsen:

– Ifølge Canal Digital dreier det seg om en feil i programvaren fra en underleverandør. Canal Digital valgte derfor å stoppe all utsendelse inntil problemet blir løst.

Selskapet beklager på det sterkeste den nye forsinkelsen, sier Trond Heimdal, uten at det bidrar til en raskere levering, skulle vi tro.

Vi får bare vente å se om Canal Digital nå klarer å levere som man sier eller om det kommer nye beklagelser og forsinkelser.

Tekst: TORE SÆTHER